Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Πρωινό»


Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τους Γιώργο Κιμούλη - Παύλο Χαϊκάλη και Πέτρο Φιλιππίδη καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) συνεδριάζει για να αποφασίσει για το μέλλον τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό», η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου προς το Διοικητικό είναι η διαγραφή τους.

Η τελευταία πράξη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να ψηφίσει η γενική συνέλευση.

Σημειώνεται ότι οι δύο ηθοποιοί που δεν βρίσκονται στη φυλακή, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση. Ωστόσο, δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή είπε πως το Διοικητικό Συμβούλιο δεν γνωρίζει ακόμα την πρόταση του Πειθαρχικού και η γενική συνέλευση θα αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί.

Επίσης, τόνισε πως η συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για κάποιον οριστική διαγραφή από το Συμβούλιο και για κάποιον άλλον όχι.


Θα ανοιχτεί ο φάκελος

«Πρόκειται να κατατεθεί η πρόταση του Πειθαρχικού στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ανοιχτεί ο φάκελος. Θα δούμε τι μας εισηγείται για τον καθένα χωριστά από τους τρεις ηθοποιούς. Μετά θα προκηρύξουμε τη Γενική Συνέλευση εντός εύλογου διαστήματος. Η γενική συνέλευση είναι η μόνη αρμόδια για το αν θα αποφασίσει με την πρόταση του Πειθαρχικού ή όχι. Η σύνθεσή της παίζει σημαντικό ρόλο. Μπορεί να έχει και 800 άτομα. Η ψήφος είναι μυστική με κάλπη. Εγώ έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω», εξήγησε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: