Την Παναγιώτα Βλαντή συνάντησε η κάμερα του Happy Day, στα γυρίσματα της σειράς «Τα Νεοκλασικά». Η ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο.

«Ε, αν δε βίωνα τώρα τον έρωτα που είμαι και φρεσκοπαντρεμένη, θα πέσει φωτιά να με κάψει. Εννοείται ότι βιώνω τον έρωτα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» είπε η  Παναγιώτα Βλαντή με το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία.


Στη συνέχεια, η  Παναγιώτα Βλαντή μίλησε και για τη σχέση της με τον χρόνο που περνάει αναφέροντας:

«Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να μεγαλώνει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μεγαλώνω ωραία. Θα αλλάξει το πρόσωπο. Πιο πολύ όμως με αγχώνουν τα κιλά.. Μεγαλώνοντας αποκτούμε κιλά. Εγώ πάντα πάλευα με τ 3-4 κιλά πάνω – κάτω. Αυτό όσο μεγαλώνεις γίνεται επί δυο και παίρνει χρόνο.

Στο πρόσωπο μπορείς να κάνεις κάποια μικροπράγματα, να προσέξεις μια διατροφή… Πάντοτε μικρά γιατί φοβάμαι. Τα κιλά για μένα είναι πάντα ένα στοίχημα. Θυμάμαι από τότε που ξεκίνησα να μου λένε “ωραία αλλά χάσε 5 κιλά”… Στερούμαι. Έχω κόψει τη ζάχαρη και από μικρή δεν έτρωγα πολύ κρέας. Λόγω ακμής έχω κάνει πάρα πολλές θεραπείες στο δέρμα μου και αυτό δημιουργεί και μια ανάπλαση».

Τέλος, η  Παναγιώτα Βλαντή μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχα φίλους και το είχα μοιραστεί, αργότερα το μοιράστηκα και με φίλους στη δουλειά. Ήταν κάτι όμως που περνούσε έτσι. Όσο μπορούσα μίλαγα. Υπήρχε μια σιωπή μεταξύ μας. Δε θα ξανασυνεργαζόμουν με κάποιον από όλους αυτούς ποτέ και μάλιστα με κάποιους είχε αποφύγει να συνεργαστώ γιατί ήξερα. Δεν ήξερα που είχαν φτάσει ήξερα όμως την κακοποιητική τους συμπεριφορά. Παρακαλώ και τους συναδέλφους μου να μην τους στηρίξουν ποτέ. Είναι σαν να προδίδουμε κάποια παιδιά, κάποιους ανθρώπους» είπε.