Συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη παραχώρησε ο Μάνος Γαβράς.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του στην Αμερική και στη συνεργασία του με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Αντόνιο Μπαντέρας.

«Κάποια στιγμή στην ταινία «Βack up plan» έκανε μία σκηνή με τη Τζένιφερ Λόπεζ και στο τέλος με ρώτησε αν μου άρεσε πως έκανε τη σκηνή και έπαθα σοκ Σε αυτό το επίπεδο δεν συναντάω σταριλίκια, μπορεί να είναι λίγο πιο κλειστοί από τους άλλους απλά», είπε αρχικά ο Μάνος Γαβράς.

Και πρόσθεσε: «Στο εξωτερικό απαγορεύεται από το σωματείο των ηθοποιών να λες την ηλικία σου, γιατί η ηλικία σου είναι αυτή που αντιλαμβάνεται ο άλλος όταν σε γνωρίζει, σε κάνει τόσο είσαι τόσο. Όταν λες την ηλικία σου, αυτόματα αρχίζει και συνδέεται με την πραγματική σου ηλικία, άσχετα αν σου πει δεν σου φαίνεται. Ξαφνικά λοιπόν, αν ο ρόλος είναι πιο μικρός μπορεί να χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τον ρόλο».


Κατόπιν μίλησε για την μεγάλη απώλεια που βίωσε τον Μάρτιο, τον θάνατο του πατέρα του και αποκάλυψε πως δεν βλέπει τον κόσμο πλέον με τον ίδιο τρόπο και πως μέσω αυτής της εμπειρίας ένιωσε πως «ανδρώθηκε».

«Είναι μία εμπειρία που ήταν πρωτόγνωρη για εμένα. Πλέον δεν βλέπω τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο, ανησυχώ περισσότερο για τους δικούς μου ανθρώπους. Επειδή δεν έχω δική μου οικογένεια, νιώθω ακόμα παιδί. Η πρώτη φορά που ένιωσα ότι ανδρώθηκα ήταν το Μάρτιο που έχασα τον πατέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.