Στο Λουτράκι βρέθηκε το περασµένο Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Γεροντιδάκης µαζί µε τη σύντροφό του, Ασπα Κωνσταντοπούλου, αλλά και καλή παρέα. Ο σκληροτράχηλος Μελέτης στη σειρά «Αγριες µέλισσες», ρόλος που απογείωσε την καριέρα του ταγµένου από πολύ µικρή ηλικία ηθοποιού, σε µια σπάνια εµφάνισή του, έφαγε στο εστιατόριο «Ρίγανη», µε τον κόσµο να τον αναγνωρίζει και να τον χαιρετά.

Ο ίδιος, έχοντας δίπλα του την αγαπηµένη του, έλαµπε από χαρά, ενώ ακόµα και στη φωτογραφία φαίνεται πόσο τρυφερός είναι, αφού της ακουµπά το χέρι. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η ωραία Ασπα Κωνσταντοπούλου γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυ ρισµάτων, αφού εκείνη εργάζεται ως make-up artist στη δραµατική σειρά του ΑΝΤ1. Τα πολύωρα γυρίσµατα φαίνεται πως έφεραν πιο κοντά το ζευγάρι, µιας και τις πρώτες ηµέρες της γνωριµίας τους περνούσαν αρκετό χρόνο µαζί.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν κρατώντας χαµηλούς τόνους. Το περασµένο καλοκαίρι, ο ηθοποιός και η γνωστή make-up artist ταξίδεψαν µαζί στη Νάξο και την Αστυπάλαια, όπου και πέρασαν µέρος των διακοπών τους. Αν και µόλις συµπλήρωσαν έναν χρόνο µαζί, ήδη ζουν κάτω από την ίδια στέγη, καθώς ήταν επιθυµία και των δύο, που ξέρουν να σέβονται ο ένας τα «θέλω» του άλλου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 12 Μαρτίου 2022