Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

O ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τον ρόλο του ως σκηνοθέτης.

Ερωτηθείς για το πώς μπορεί και δεν αποτελεί μέρος του θιάσου στις παραστάσεις που σκηνοθετεί, απάντησε χαρακτηριστικά πως όταν φαντάζεται έναν κόσμο, καλό ή κακό, μπορεί να το κάνει με την προϋπόθεση πως τον βλέπει από «ψηλά» και όχι όταν αποτελεί κομμάτι του.

«Δεν ζηλεύω καθόλου να παίξω τους ρόλους στα έργα που σκηνοθετώ» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν του είναι ιδιαίτερα βολικό στο να βγαίνει και να μιλάει στην τηλεόραση και επισήμανε πως όσοι εκτίθενται στην τηλεόραση ως οι εαυτοί τους και όχι ως κάποιος ρόλος, όπως οι ηθοποιοί, έχουν ακόμη μεγαλύτερη έκθεση και «δεν είναι τόσο απλό».

Αναφορικά με τα εφηβικά του χρόνια, ο ηθοποιός είπε πως δεν ήταν ιδιαίτερα ζόρικο παιδί, ωστόσο υπήρξε αρκετά επιθετικός καθώς δεν του άρεσε να τον πειράζουν, κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα.

«Το αίσθημα της αδικίας μπορεί να με ταράξει, εάν κάποιος με δύναμη μπορεί να πληγώσει κάποιον με λιγότερη, μπορεί να με θυμώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο  Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Σώσε» στο θέατρο «Παλλάς» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 19 Μαρτίου.

«Πραγματικά αν πετύχει, και εύχομαι να πετύχει, θεωρώ ότι καλά πάμε, είναι πολύ απολαυστική, είναι λαχταριστή» δήλωσε για την παράσταση ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τους συμπρωταγωνιστές του, λέει:

«Για εμένα πάνω απ’ όλα το θέμα είναι να υπάρχει ο σεβασμός και το όριο. Και αν κάτι με στεναχωρεί είναι πως λίγο έχουμε μπερδευτεί σε σχέση με την ειλικρίνεια και την αγένεια. Ο σεβασμός και η ευγένεια είναι πάντοτε πολύ ωραίες δυνάμεις» πρόσθεσε.