Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον καταλυτικό ρόλο του καρκίνου στη ζωή της, την επιστολή με την τελευταία επιθυμία του πατερά της αλλά και τη σκέψη για μια δεύτερη υιοθεσία.

«Ξέρω τι διανύει ένας άνθρωπος που ασθενεί από καρκίνο, το πως το διαχειρίζεται ή δεν το διαχειρίζεται, όλες τις διακυμάνσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου δεν το είχε καταλάβει, απλώς έκανε ότι δεν συμβαίνει, δεν μπορέσαμε να αποχαιρετιστούμε όπως έπρεπε.

O αδελφός μου πίστευε πως, εγώ έπρεπε να το μάθω οπωσδήποτε γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου το «μετά». Ο αδελφός μου, μού είπε την αλήθεια για τον πατέρα μου και μετά παίζαμε όλοι μαζί εάν θέατρο στο σπίτι που ήταν πολύ «πονετικό». Όταν έχασα τη μητέρα μου, διάβασα σχετικά βιβλία που έλεγαν ότι είναι σημαντικό το να μπορείς να μιλήσεις και να πεις όλα όσα δεν έχεις πει», εξομολογήθηκε η Βίκυ Βολιώτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα γράμμα που της άφησε ο πατέρας της, αλλά και στην άποψή της για την απόκτηση ενός παιδιού. «Ο πατέρας μου ήταν πολύ διορατικός, είχε καταλάβει ότι εγώ θα πάω προς το θέατρο και λίγο πριν φύγει μου είχε γράψει μια επιστολή. Μου ζήτησε με εκείνο το γράμμα να μπω στο πανεπιστήμιο για να έχω τη σιγουριά ενός πτυχίου και το είχε αφήσει στο γραφείο μου. Δεν νομίζω να με απέτρεψε ο θάνατος των γονιών μου από το να αποκτήσω παιδιά, αλλά δεν είχα ποτέ την επιθυμία να μείνω έγκυος», δήλωσε χαρακτηριστικά.