Η Μαριάνθη Κάσδαγλη κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τον δυναμικό χαρακτήρα της, όσο και για τις αθλητικές επιδόσεις της στον στίβο μάχης.

 

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τη δίκη της συμμετοχή στο Survivor αλλά όπως φαίνεται και μέσα από το Instagram της παρακολουθεί το παιχνίδι επιβίωσης και μάλιστα με αφορμή την αποχώρηση του Σάββα, η Μαριάνθη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το survivor και έγραψε:


«Η χθεσινή αποχώρηση του Σαββα, στο #survivorgreece , μου θύμισε την δικη μου και επιβεβαιώθηκα ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν μετραει η δύναμη που έχεις, οι αντοχές σου και οι νίκες σου, αλλά το ποσο οι υποομάδες επηρεάζουν την απόφαση του κοινού.

Ο λόγος που βγηκα εκτός ήταν γιατί ήμουν αληθινή και χωρίς στρατηγική, αλλά πάντα μαχήτρια»

 

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μετά το τέλος του Survivor επέστρεψε στο πόστο της υποπλοίαρχου του εμπορικού ναυτικού, ενώ κάνει επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις.


Η ιδιότητα της ως υποπλοίαρχος είναι ένα επάγγελμα με ελάχιστες γυναίκες, όπου σε συνδυασμό με το low profile, τη σεμνότητα και την μαχητικότητά που έδειξε μέσα στο Survivor την έκαναν μια από τις αγαπημένες παίκτριες και προσωπικότητες