Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2021-10-03T142613_771
Lifestyle

Μαρία Ιωαννίδου: «Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω»

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη είπε ότι δεν θέλει πλέον να σχολιάζει γιατί τα λόγια της παρεξηγούνται

Η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου μίλησε σε συνέντευξή της για τους προφυλακισμένους, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και τις δημόσιες μαρτυρίες κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Ειδικότερα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω όμως αυτή τη συζήτηση».

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε! Θα το αρπάξουν και θα λένε… Δεν θέλω, παιδιά! Δεν θέλω, σας παρακαλώ δηλαδή. Όποιος φταίει να τιμωρείται αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση».

Το θέατρο λεκιάστηκε

«Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια! Είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορα του. Δεν γουστάρω. Δεν γουστάρω, τελείωσε. » συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει και έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη την ζωή μου στο θέατρο. Κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες και λερώθηκε το θέατρο».