Στηρίζοντας το έργο του “Make A Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος)” στα πλαίσια της Μεγαλύτερης Έκθεσης Τροφίμων & Πότων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη “FOOD EXPO GREECE”, έδωσαν το παρόν οι πάντα ευαισθητοποιημένες
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.




Οι ιδιοκτήτες του ομίλου επιχειρήσεων “Kασίδης Α.Ε” Σάκης και Γιώργος Κασίδης, αφού υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο εντυπωσιακό περίπτερό τους τις αγαπημένες παρουσιάστριες, παρέδωσαν μαζί χρηματική δωρεά στη Γενική Διευθύντρια του “Make A Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος)” κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, που ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Κασίδη για την πολύτιμη αρωγή τους.

Σάκης Κασίδης-Άσπα Θώμου-Σταματίνα Τσιμτσιλή-Ζήνα Κουτσελίνη-Σάντρα Ζαφειρόπουλου (Make – A – Wish)-Γιώργος Κασίδης

Ο όμιλος Kασίδης Α.Ε αποτελούμενος από τις δύο μεγάλες εταιρείες “Kasidis Meatland” & “Φάρμα Ελασσόνας” συμμετείχε και φέτος δυναμικά στην έκθεση, με προτάσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες εστίασης & διατροφής για το 2022. Η “Φάρμα Ελασσόνας”, υπερσύγχρονη και καινοτόμος για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, μονάδα επεξεργασίας, δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν καινούριες τάσεις στην αγορά του κρέατος. Με την πράσινη φιλοσοφία της κέρδισε τις εντυπώσεις για ακόμη μία  χρονιά στην “Food Expo”, αφού ο σεβασμός στη φύση και η έντονη συνείδηση περιβαλλοντικής ευθύνης αποτελούν πρωταρχικές αξίες της εταιρείας τροφίμων και συμβάλλουν στην εκπλήρωση του στόχου της που δεν είναι άλλος από το να προσφέρει μοναδικά, ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.