Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει αλλά και την πρόσφατη συμμετοχή της στη «Φάρμα».

Για την σεξουαλική παρενόχληση

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», είπε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κατάσταση.

Για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα»

«Την απόφαση να μπω στη "Φάρμα" την πήρα με χαρά, ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς».

Για το δύο της παιδιά

«Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, είναι 8 ο μικρός και 17 ο μεγάλος. Δε με έχουν δει στη "Φάρμα" ούτε καν σε μονομαχία. Έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, ό,τι και να έβλεπαν θα ήταν φυσιολογικό. Εγώ δε νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Ένιωσα ζήλια και πολύ κακία οπότε όλα τα είδα και μου άρεσε στη "Φάρμα"».

Για τα προβλήματα της υγείας

«Είχα διαταραχή πανικού, δική μου απόφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Αγγελική Ηλιάδη στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: