H Τζούλια Νόβα το τελευταίο διάστηµα ζει ιδιαίτερα δύσκολες στιγµές.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που κατάγεται από την Ουκρανία, μίλησε στο «Secret» και δεν κρύβει την αγωνία και τη στεναχώρια της για όσα συµβαίνουν στην πατρίδα της.

«Η κατάσταση στην Ουκρανία µού δηµιουργεί µεγάλη θλίψη, αλλά και µεγάλο φόβο. Τις πρώτες µέρες σοκαρίστηκα και αγχώθηκα. Δεν κοιµόµουν τα βράδια και έψαχνα διαρκώς στα sites να καταλάβω τι ακριβώς έχει συµβεί. Προσευχόµουν να γίνει κάτι και να τελειώσουν όλα», τονίζει αρχικά.

«Προσωπικά, όλο αυτό εγώ το αντιλαµβάνοµαι σαν έναν εµφύλιο και πιστεύω πως κανένας από τους δύο λαούς, καµία µάνα, κανένας πατέρας και κανένας άνθρωπος γενικά δεν θέλει αυτόν τον πόλεµο. Όλοι θέλουµε ειρήνη. Και οι δύο λαοί θέλουν ειρήνη. Οσα γίνονται κρύβουν και πολιτικά συµφέροντα, που εµείς δεν γνωρίζουµε, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνουν οι αθώοι και αυτό είναι εξοργιστικό. Προσεύχοµαι κάθε µέρα να τελειώσει ο πόλεµος στην Ουκρανία», αναφέρει συγκινηµένη, ενώ τονίζει πως βρίσκεται σε επικοινωνία µε τους δικούς της ανθρώπους που βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Μιλάω µε τις γιαγιάδες, αλλά και µε φίλους και µε τον αδελφό µου. Είναι δύσκολα τα πράγµατα εκεί, αλλά ευτυχώς στην πόλη από την οποία κατάγοµαι τα πράγµατα είναι σχετικά ήσυχα ακόµη. Εχουν γίνει δύο επιθέσεις, αλλά υπήρξε προειδοποίηση και ευτυχώς δεν υπήρχαν θύµατα. Οι γιαγιάδες είναι πολύ ψύχραιµες και σε καµία περίπτωση δεν αφήνουν τον τόπο όπου γεννήθηκαν, ελπίζοντας ο πόλεµος να σταµατήσει σύντοµα. Υπάρχουν οικογένειες φίλων και, κυρίως, µανάδες που έφυγαν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Οι άντρες έµειναν όλοι πίσω και σταδιακά µπαίνουν στον πόλεµο. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και θέλω να τελειώσει σύντοµα, να µη χαθούν άλλες ζωές», καταλήγει η όµορφη παρουσιάστρια.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 19/3