Μία προδοσία που δεν μπορούσε να διαχειριστεί αποκάλυψε ότι πέρασε ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους φόβους του, στα κιλά, αλλά και τη μυθοπλασία που ανθίζει τα τελευταία χρόνια.

«Νίκησα τους φόβους μου, έχω κάνει παρά πέντε και ρόλλερ κόστερ. Δεν έχω περιποιηθεί τον εαυτό μου όσο θα ήθελα ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Από μικρό παιδί δίνω μάχη με τα κιλά. Δεν καταλάβαινα που είναι το κακό να τρώω ότι μου αρέσει», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και αποκάλυψε:

«Ένιωσα προδοσία όταν με ερωτεύτηκε η κολλητή μου, απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα. Την έχασα από φίλη, δεν μπόρεσα να διαχειριστώ όλο το άλλο».

Ο Αντώνης Λουδάρος αναφέρθηκε και στην πέρίοδο που έχασε από τη ζωή τον πατέρα του: «Έπαιξα στο θέατρο μετά την κηδεία του πατέρα μου και έπρεπε να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Μου ήταν δυσβάσταχτο όταν έπαιζα με έναν συνάδελφο που δεν λέγαμε ούτε καλημέρα».

Αναφορικά με τη μυθοπλασία τόνισε: «Χαίρομαι για την καλή μυθοπλασία που βλέπω, αλλά είναι ντροπή οι αμοιβές των ηθοποιών που μαθαίνω. Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο. Οι άνθρωποι πίσω από τα φώτα κάνουν το μεγαλύτερο εργασιακό bullying».