Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την ανάρτηση σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη καθώς και τη Νατάσα Μποφίλιου.

Ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και χθες παρουσίασαν τα νέα τραγούδια τους, σχολίασε για τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω, κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρέμεται».


Όσον αφορά στη Νατάσα Μποφίλιου και την απόφασή της να συμμετάσχει στην αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία, σημείωσε: «Ας την αφήσουν ήσυχη τη γυναίκα, που την κάνει και καλά τη δουλειά της. Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσα. Υπερβολές».

 Ύβρις η ευτυχία αυτή την εποχή

«Είναι λίγο ύβρις να πει κάποιος αυτή την εποχή ότι είναι ευτυχής. Αλλά εγώ είμαι ευτυχής, μου έδωσε η ζωή αυτή τη χαρά να δουλέψω με ένα κορίτσι τρομερά ιδιαίτερο και ικανό. Πέρα από τη φωνή της, η ερμηνευτική της γκάμα για μένα ήταν η αποκάλυψη» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη συνεργασία τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: