Στο κανάλι της στο Youtube για δεύτερη φορά κλήθηκε να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, η Κάτια Ζυγούλη.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, ρωτήθηκε για διάφορα θέματα και ζητήματα που αφορούν τόσο εκείνην όσο και την οικογένεια της, και προέβη μεταξύ άλλων σε αποκαλύψεις, κάνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο να την γνωρίσουμε καλύτερα, μιας και η ίδια δεν επιλέγει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές δημόσια. 

Ανάμεσα στα όσα είπε, η Κάτια Ζυγούλη στην ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι αυστηρή με τον εαυτό της, η ίδια σχολίασε: «Σε αυτό εδώ το σώμα δεν ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους. Μία εκ των οποίων τη λέω δικαστίνα. Είναι μια φωνούλα που συνεχώς μου κουνάει το δάχτυλο και μου λέει "γιατί το είπες αυτό;", "πώς είσαι έτσι;". Την έχω ονοματίσει και της έχω δώσει τη μορφή ενός καρτούν. Όταν την "ακούω" να μου "μιλάει" της λέω "Σσσσς εσύ". Πείτε με τρελή, αλλά λειτουργεί».

Σε επόμενη ερώτηση για το αν θα συμπαθούσε την Κάτια Ζυγούλη αν ήταν κάποια άλλη και τη γνώριζε, απάντησε:. «Αν τη γνώριζα σε μια άλλη περίοδο της ζωής μου δεν ξέρω αν θα τη συμπαθούσα. Η αλήθεια είναι ότι τους ανθρώπους που συναντάμε βλέπουμε τα δικά μας ελαττώματα και τα δικά μας χαρίσματα. Οπότε αν συναντούσα την κυρία Ζυγούλη θα έβλεπα την ανάγκη της να είναι αποδεκτή, την ανασφάλειά της, το χιούμορ της, που μπορεί να μην το ξέρετε γιατί πολλές φορές φοράω αυτή τη μάσκα της ανασφάλειας, η ευαλωτότητά μου ξεχύνεται, γιατί δεν ξέρω τι περιμένει ο κόσμος από εμένα. Αλλά είναι αυτή η φάση της ζωής μου που αποφάσισα να εστιάσω στο τι θέλω εγώ από την Κάτια. Πολύ πιθανόν να τη συμπαθούσα και να γινόταν φίλη μου. Μπορεί και να τη λάτρευα. Αυτό προσπαθώ να κάνω και τώρα». 

Mεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι του Σάκη Ρουβά, σχολίασε: «Το αγαπημένο μου τραγούδι ήταν είναι και θα είναι το "Ότι κράτησα"». 


Όσο για την ζήλια των παιδιών της μεταξύ τους, η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε την χρυσή τομή που βρήκε για να ισορροπεί την κατάσταση ανάμεσα τους: «Ένα κόλπο που έκανα όταν ένα από τα παιδιά μου, ζήλευε το καινούργιο μου μωρό, πήγαινα το καθησύχαζα, του το αναγνώριζα... και του είπα είναι πάρα πολύ φυσιολογικό, όλοι ζηλευούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, και το παιδί αμέσως απελευθερώθηκε με έναν μαγικό τρόπο, άλλαξε όλη του η συμπεριφορά».