Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο με κάποια μικρά διαλείμματα στη σχέση τους. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μπορεί να μην το έχουν παραδεχτεί δημόσια, αλλά ζουν ένα μεγάλο έρωτα που είναι αδύνατον να κρυφτεί.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, που έχει γίνει τελευταία θέμα συζήτησης στις παρέες που ασχολούνται με τις εξελίξεις στο Survivor, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», ήταν ο πρώτος άνδρας που μπήκε στη ζωή της πανέμορφης influencer λίγο μετά το διαζύγιό της από το γιατρό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η κοινή τους αγάπη για τον αθλητισμό τούς έφερε κοντά, ενώ τον πρώτο καιρό πρόσεχαν πολύ τις κοινές εμφανίσεις τους γι’ αυτό και οι συναντήσεις τους γίνονταν μόνο στο σπίτι του Στάθη. Εκείνος από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκε την καυτή Αλεξάνδρα καθώς δεν τον κέρδισε μόνο η εμφάνισή της, αλλά και η προσωπικότητά της. Γλυκιά, με πολλές ευαισθησίες, κατάφερε να μπει στην καρδιά του και να γίνει το άλλο του μισό. Ωστόσο, η πρώτη κρίση ήρθε και για λίγο διάστημα κάποιες διαφωνίες τούς έκαναν να μείνουν χωριστά. Αλλά για λίγο. Ο έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός για να ξεφουσκώσει έτσι απλά και το ζευγάρι τα ξαναβρήκε μετά από λίγο καιρό.

Η Αλεξάνδρα όταν έμαθε τις προθέσεις του Στάθη για το «Survivor» χάρηκε πολύ, καθώς πιστεύει πως μπορεί να διεκδικήσει άνετα το τρόπαιο.

Μάλιστα, τον στηρίζει ακόμα και σήμερα παρόλο που σε πρόσφατες δηλώσεις της παραδέχτηκε πως είναι μόνη. Η ίδια δεν θέλει να δημιουργήσει ντόρο γύρω από τη σχέση τους, ακόμα τουλάχιστον, καθώς ο Στάθης έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμάστριες αυτή την περίοδο που εμφανίζεται στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα το κρατάνε κρυφό ακόμα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν ο Στάθης Σχίζας παραμείνει μέσα στο Survivor, δεν αποκλείεται η Αλεξάνδρα να εμφανιστεί ως… φίλη του σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 24 Μαρτίου 2022