Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης εισήχθη εσπευσμένα ο λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, μετά από έντονη αδιαθεσία, ενώ τραγουδούσε σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή, όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύθηκε σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου. Χθες το μεσημέρι πήρε εξιτήριο κι έφυγε για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθησή του από τον προσωπικό του γιατρό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα ένιωσα έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Οι συνεργάτες του ανησύχησαν και όταν ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον κράτησαν προκειμένου να διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 28 Μαρτίου 2022