O Λάμπρος Κωνσταντάρας τη Δευτέρα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για την οικογένειά του και συγκεκριμένα τον παππού του.

«Έφερα βαρέως το επίθετο του παππού μου, αλλά με καλό παρονομαστή γιατί όποιος με γνώριζε, μίλαγε με καλά λόγια για εκείνον. Μου έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ο πατέρας μου δεν με απέτρεψε από το να ασχοληθώ με την υποκριτική αν το ήθελα», δήλωσε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Το Survivor ήταν για μένα μια δοκιμασία και μπήκα για την εμπειρία. Και εμένα με εξέπληξε ευχάριστα ο εαυτός μου που αντεπεξήλθα. Είχα παραπάνω κιλά όταν μπήκα στο Survivor, αλλά ήμουν ανέκαθεν αθλητικός τύπος. Η πιο δυνατή στιγμή στο Survivor ήταν όταν έφερα τον πόντο και κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Έμεινα 53 μέρες και θυμάμαι μία προς μία τις στιγμές που έζησα. Λόγω του Survivor πήρα ένα σιωπηλό όρκο. Να περνάω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου. Όταν βγήκα είχα πολλά νεύρα με τον Βαλάντη. Τώρα μέσα μου του τα έχω συγχωρήσει όλα. Καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τηλεθεατές εκνευρίζονται με τη Μυριέλλα, αλλά ένιωσε επίθεση από πολλούς παίκτες», κατέληξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.