Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε έντονη θλίψη τόσο στα αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και στους συνεργάτες και τους ανθρώπους που τον γνώρισαν μέσα από την υποκριτική.

Από εκείνη την ημέρα, η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, προσπαθεί ακόμη να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της και να βρει τις ισορροπίες της. Μάλιστα, η ίδια, αρκετές φορές μοιράζεται μέσω social media κοινές φωτογραφίες της με τον Πάνο Νάτση, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές τους, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει και τα συναισθήματά της μέσα από αναρτήσεις της.

Αυτή τη φορά, η Διονυσία Γεωργιάδου θέλησε να μοιραστεί ένα ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντας πως έγινε θεία.

«Σήμερα στις 6:30 περίπου τα ξημερώματα, δυο μήνες μετά… γεννήθηκε ο ανιψιός μου… αυτός είναι ο κύκλος της ζωής… γιατί η ζωή έχει μια μόνο επιλογή… να πάει μπροστά…», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου,.

Δείτε την ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου, στο Instagram: