Μια πολύ αληθινή συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στον φίλο του στο Δημήτρη Μάρκο μιλώντας για  τα επαγγελματικά του σχέδια, τις αγάπες της ζωής του, την κόρη του και τη σύζυγό του  αλλά και  την «ιστορία» πίσω από την νέα μεγάλη του επιτυχία «όλα για σένα». 

Ο κορυφαίος ερμηνευτής αποκαλύπτει πως γεννήθηκε  αυτή η υπέροχη μπαλάντα, στο σπίτι του Στέφανου Κορκολή «Το τραγούδι προέκυψε όταν  πήγα στον Στέφανο και  μου έβαλε να ακούσω τη  μουσική που έγραψε σε στίχους του Πάνου  Μωραίτη. Από τη πρώτη στιγμή του είπα θέλω πολύ να το τραγουδήσω. Και λόγω του ότι κάθε φορά όλο κάτι γίνεται,  είπαμε ας το βγάλουμε τώρα αυτό το τραγούδι  από το δίσκο που έρχεται.  Αυτόν τον δίσκο θα τον  βγάλω ότι και να γίνει! Έχω πέντε χρόνια να βγάλω με όλα αυτά που συμβαίνουν» δηλώνει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στον  Real Fm. Το τραγούδι σημειώνει τεράστια επιτυχία ενώ ήδη έπαιξε και στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς».


Ο Αντώνης Ρέμος εκφράζει τη χαρά του που το άκουσε «Μου έκανε εντύπωση,  να είναι καλά στο Mega   που το έπαιξαν» ενώ σε  ερώτηση του Δημήτρη Μάρκου αν θα τον δούμε να συνεργάζεται και με  τον Βαγγέλη Μαρινάκη, απαντά «έρχεται η στιγμή  που ο πρόεδρος θα  γράψει και για μένα τραγούδι, θα γίνε κι αυτό αφού…  είμαστε φίλοι και τον εκτιμώ και τον σέβομαι πολύ»

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει δισκογραφικά τονίζοντας πως «και οι δεινόσαυροι να βγουν ξανά, ότι και να γίνει εγώ τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα βγάλω δίσκο. Υγεία να έχουμε πάνω από όλα» τονίζει ενώ αποκαλύπτει πως «Θα είναι με αρκετές ερωτικές μπαλάντες, πολλές  και πολύ ωραία τραγούδια,  που τα  τελευταία τέσσερα χρόνια   τα έχουμε δουλέψει πολύ και θα έχει και κάποιες εκπλήξεις».

  H εμπειρία στο NOX  και η  αφιέρωση στην Υβόννη

Όσο για το Nox, τον εκπληκτικό χώρο όπου εμφανίζεται  με τον κόσμο  να γεμίζει το νυχτερινό κέντρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο και  αποτελεί talk of the town λέει πως «Μοναδικός χώρος, ο  ωραιότερος χώρος στην Ευρώπη και θέλω  ο κόσμος να ζήσει την εμπειρία  ολοκληρωτικά, την εμπειρία των γεύσεων, την εμπειρία της όρασης, την εμπειρία της μουσικής.



 Είναι ένας χώρος  με οριοθετημένες τις αποστάσεις, αυτό θέλαμε να νιώσει σημαντικός ο καθένας που έρχεται μέσα στο χώρο είτε στο πρώτο τραπέζι  είτε στην πέμπτη σειρά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηλία  Μαροσουλη και τον Άγγελο Κοταρρίδη  γιατί δεν θα έβγαινε χωρίς αυτούς.  Δώσαν  χρήματα και χρόνο  στις πιο δύσκολα εποχές.


 

 

Στο φινάλε της εκπομπής ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του εξηγώντας πως η κόρη του, δεν το «έχει» με τη μουσική «Δεν έχει μεγάλο έρωτα με τα τραγούδια και λέω τη γλυτώνω από αυτό (γέλια). Να ακολουθήσει ότι κάνει κέφι η καρδιά της. Αλλά να μπορεί να το κάνει.  Η Υβόννη αγαπά πολύ το νέο μου τραγούδι και της το αφιερώνω και ο καθένας ας το αφιερώσει στην Υβόννη του» λέει στον Δημήτρη Μάρκο και παραδέχεται πως «είναι από τα ελάχιστα που τραγουδάω για μονιασμένους αφού είμαι… είμαι ο Βασιλιάς του χωρισμού. Το 90%  των τραγουδιων μου αναφέρονται  σε χωρισμού (γέλια)»  καταλήγει.