Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το #metoo στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» κι ανέφερε ότι αν δεν προχωρούσε στο πρώτο βήμα η Ζέτα Δούκα σε σχέση με όσα δήλωσε πως της έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, η ίδια δεν θα έκανε κάτι γιατί όπως είπε είχε θάψει αυτό το γεγονός βαθιά μέσα της.

Ήταν ένα πνιγμένο συναίσθημα

«Ήταν ένα πνιγμένο συναίσθημα που κοιμόταν κι απλά ξύπνησε πολύ βίαια ακούγοντας την ιστορία ενός άλλου ανθρώπου. Υπήρχαν κοινές συνιστώσες. Συνειδητοποιείς ότι είναι μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά κι ένα μοτίβο.

Το γνώριζαν δικοί μου άνθρωποι, δεν το κρατούσα κρυφό. Αυτό που έγινε πριν ένα χρόνο, μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Δέκα λεπτά πριν το δημοσιοποιήσω, το είπα μόνο στον Γιάννη» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Υπάρχει μια οντότητα σπασμένη

«Εννοείται (τον έχω συγχωρήσει) γιατί δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη αυτήν τη στιγμή. Εγώ δεν είχα κάποια βία, τα έχω πει όλα εγγράφως στο ΣΕΗ και με απόλυτη συνείδηση ότι όλα αυτά που λέω είναι σοβαρά και με ειλικρίνεια. Έχει να κάνει με το ότι σπάει ο άλλος και δεν είναι πια ο ίδιος. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει μια οντότητα η οποία μετά είναι εύθραυστη, σπασμένη » σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:Ένας λόγος που δεν θέλω να παντρευτώ είναι ότι θα μου λείπει ο πατέρας μουΟ Γιάννης είναι ζηλιάρης, εγώ δεν είμαι καθόλουΗ απορία της Κ. Γερονικολού για τον Α. Τσίπρα