Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
1-giorgos-kimoulis-zeta-douka-metoo
Lifestyle

Δικηγόρος Κιμούλη για Ζέτα Δούκα: Αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται πρέπει να έχουμε απτές αποδείξεις (Βίντεο)

«Αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται, να έχουμε απτές αποδείξεις και όχι μία παρεούλα τρία άτομα για κάποιες σκοπιμότητες που λένε τέτοια πράγματα» δήλωσε ο δικηγόρος του Γ. Κιμούλη.

Μετά την αγωγή ύψους 730.000 ευρώ του Γιώργου Κιμούλη  σε Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, ο συνήγορός του Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις θέσεις του πελάτη του.

«Όσον αφορά στις ευθύνες για τις ανάρμοστες πράξεις, εμείς πήγαμε στα δικαστήρια, και θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες.

Αυτοί που πιστεύουν ότι υπήρξαν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες δεν κατέφυγαν στα δικαστήρια ή στα αρμόδια όργανα. Αυτό το συμβάν δεν συνέβη. Κατ’ αρχήν να αφαιρέσουμε το ρήμα «θεωρούμε» γιατί σημαίνει «νομίζω».

Δείτε ακόμη: Αγωγές Κιμούλη κατά Δούκα, Χρυσικού, Ψαρρά, ΣΕΗ, Τσαρούχα και άλλων

Δεν έγινε κανένα περιστατικό

Πάμε σίγουρα και απόλυτα να αποδείξουμε ότι δεν έγινε κανένα περιστατικό, εκτός από ας πούμε χαρακτηρισμούς και όχι πραγματικά περιστατικά που να προσδίδουν μία πραγματική έννοια ενός αδικήματος και λέμε ότι αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται, για να έχουμε απτές αποδείξεις και όχι μία παρεούλα τρία άτομα για κάποιες σκοπιμότητες που λένε τέτοια πράγματα. Αν γινόταν και προσέφευγαν αρμοδίως, θα δίναμε εξηγήσεις».

Επικίνδυνο αυτό που είπε η Ζέτα Δούκα

«Είναι εξόχως επικίνδυνο αυτό που είπε σε συνέντευξή της η κα Δούκα. "Η λεκτική βία πολλές φορές είναι χειρότερη από τον πραγματικό βιασμό μίας γυναίκας". Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα, αυτές οι εξισώσεις είναι επικίνδυνες για την κοινωνία μας σήμερα. Όταν δεν υπάρχει κανένα θέμα που να αφορά γενετήσια ελευθερία, δε μπορεί να φωτογραφίζω αυτόν μαζί με άλλους φερόμενους και να δημιουργώ συνειρμούς».

Η Ζέτα Δούκα είχε δηλώσει ότι δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ

«Έχω στοιχεία ότι η κα Δούκα είχε δηλώσει ότι δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ, εκτός από μία προσωπική της περίπτωση. Η κα Δούκα είχε ΜΚΟ, η κα Δούκα έχει στραφεί κατά εργοδότη της νωρίτερα για δεδουλευμένα, και καλά έκανε. Η κα Δούκα είναι μία προσωπικότητα που εκφράζει μία γυναικεία δυναμικότητα και καλά κάνει και άλλωστε έχει δηλώσει ότι όλο αυτά πρέπει να βγαίνουν όταν πρέπει για να παραδειγματίζονται οι γυναίκες. Είδατε τι ωραία που τα έχει πει; Δε μπορεί να λέει αυτά και στη συνέχεια να έρχεται και να λέει “γιατί τώρα;” και #metoo».

Κανένας δεν κατέθετε για κακοποιητικές συμπεριφορές

Όσον αφορά στα όσα είπε ο Νίκος Ψαρράς στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, δηλαδή «ότι το συμβάν έγινε δύο ημέρες μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και θεώρησε η κα Δούκα ότι δεν πρέπει να απασχολήσει τις αρχές με κάτι τέτοιο», ο Βασίλης Καπερνάρος σημείωσε ότι «εκείνες τις ημέρες της δολοφονίας Γρηγορόπουλου κανένας δεν κατέθετε για κακοποιητικές συμπεριφορές, δεν κατέφευγε κανένας στην Εισαγγελία, δεν πήγαινε κανένας στο ΕΚΑΒ να τον δει ο γιατρός, κανένας δεν πήγαινε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να διαπιστωθεί σε ποιον βαθμό είχε υποστεί τη σωματική βλάβη, αυτό μου λέτε;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:Υπ. Κιμούλη - Δικηγ.: Δεν έγινε καταγγελία από τη Ζ. Δούκα στο ΣΕΗ