Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Παύλος Πιέρρος.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που βίωσε, το οποίο τον οδήγησε στο να πάθει κρίση πανικού.

Γυμνός σε παράσταση

«Μου είχαν ζητήσει να είμαι σε παράσταση ολόγυμνος, το πρόβλημα ήταν μέχρι να βγω στην σκηνή. Ήμουν σε παράσταση και έπαιρνα λιγότερο από 2,40 ευρώ για τα εισιτήρια στο μετρό», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Η σεξουαλική παρενόχληση που τον στοίχειωσε

Αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό χώρο, ο Παύλος Πιέρρος σημείωσε: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, όπου με στοίχειωσε για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ σοβαρό με οδήγησε σε κρίση πανικού, δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, νόμιζα ότι πεθαίνω, με πήρε το ασθενοφόρο. Οι υπεύθυνοι αλλά και οι άνθρωποι που είχαν το θέατρο ένιωσα σαν να παίζουν τη ζωή μου κορόνα γράμματα, έδειξαν τρομακτική αδιαφορία. Θα μπορούσε να είχα πάθει καρδιακή προσβολή και να έμενα στα χέρια τους».

Η γραφειοκρατία

«Μπήκα στη διαδικασία να κινηθώ νομικά αλλά για κάποιος γραφειοκρατικούς λόγους, αλλά και επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια, δεν πήρα ποτέ τις καταγγελίες για να τις καταθέσω στο σωματείο», εξομολογήθηκε ο Παύλος Πιέρρος.

Η σεξουαλική παρενόχληση

«Μου είχε γίνει ανήθικη πρόταση για να πάρω δουλειά, αλλά και σε κάστινγκ έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και άσεμνες χειρονομίες».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: