Η δημοφιλής τραγουδίστρια, και πλέον και ηθοποιός, Χάρις Αλεξίου, έχει κάνει δύο γάμους: Έναν με τον Αχιλλέα Θεοφίλου και έναν με τον Σωτήρη Μπασιάκο. Ο αιώνιος όμως έρωτάς της ακούει στο όνομα Μάνος Θεοφίλου.

Ο Μάνος είναι ο γιος της Χαρούλας και του Αχιλλέα και, μάλιστα, το όνομά του το έχει πάρει από τον αγαπημένο φίλο της μητέρας του, τον Μάνο Λοΐζο.

Ο Μάνος Θεοφίλου είναι 37 ετών και έχει δική του δισκογραφική εταιρεία, ενώ ασχολείται και με το management καλλιτεχνών. Από τα 17 του χρόνια ήθελε να βγάζει τα δικά του χρήματα και έτσι δούλεψε υπάλληλος σε ένα βίντεο κλαμπ, αλλά και ως σερβιτόρος σε μία καφετέρια.



Όταν ήταν 12 χρονών έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και για την υιοθεσία του έχει δηλώσει τα εξής: «Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί να αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτε άλλο».

Με τη σειρά της, η γνωστή τραγουδίστρια έχει κι εκείνη μιλήσει για την υιοθεσία του γιου της, με τον πιο γλυκό και ανθρώπινο τρόπο. «Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε» έχει πει χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ την 1η Απριλίου 2022