Σχεδιο_χωρις_τιτλο__3__2
Lifestyle

Γαστεράτου: Ξέσπασε σε κλάματα για την Πάτρα – «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με το θέμα να έχει γίνει πρώτη είδηση και στα ξένα Μέσα ενημέρωσης. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει και πως τρία παιδιά, η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία βρίσκεται σε μια πολύ ιδιαίτερη φάση της ζωής της αφού διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιλώντας γι’ αυτή την υπόθεση ξέσπασε σε κλάματα αφού πλέον δεν μπορεί να διαχειριστεί συναισθηματικά όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Γεια σας αγάπες μου. Ελπίζω να είστε καλά. Είμαι στη δουλειά και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ανθρώπινη στιγμή. Γενικά, όλες αυτές τις μέρες με όλα αυτά τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτό το κτήνος, το τέρας από την Πάτρα, αποφεύγω να τα βλέπω γιατί δεν αντέχω.

Όποτε έρχομαι στη δουλειά, επειδή έχω πρόσβαση στο ίντερνετ και έχω μπροστά μου υπολογιστή, βλέπω τις φωτογραφίες της Τζωρτζίνας και από τα παιδάκια και μου είναι πολύ επίπονο. Πάρα πολύ επίπονο, δε το χωράει ο νους μου. Από τότε που έχει συμβεί αυτό…

Δε ξέρω… Από τότε που δημοσιεύθηκε, δε μπορώ να ηρεμήσω, δε μπορώ να συνέλθω. Δε ξέρω αν περνάτε και εσείς το ίδιο. Να σας πω την αλήθεια, επιλέγω να δημοσιοποιήσω αυτή τη στιγμή που πια είναι καθημερινότητά μου, κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες ή ακούω κάτι… Σκέφτομαι ότι εφόσον έχουμε αποτύχει σαν ανθρωπότητα, ποια μπορεί να είναι η προσωπική ευθύνη του καθενός;» λέει η Μαντώ Γαστεράτου και συνεχίζει:

«Όπως το εκλογικεύω, σκέφτομαι ότι αν ζούσα στην κοινωνία εκείνη και κάτι υποψιαζόμουν έστω και το παραμικρό, νομίζω θα το διερευνούσα, δε θα το άφηνα στην τύχη του. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με παιδιά. Θα μου πεις, πίσω από τις κλειστές πόρτες δε ξέρεις τι γίνεται. Δε ξέρω αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ως άνθρωπος και ως μονάδα μήπως όταν κάτι μας προβληματίζει πρέπει να το ψάχνουμε; Να μη μας αφήνει η συνείδησή μας να κοιμόμαστε ήσυχοι αν δεν έχουμε κάνει κάτι γι΄ αυτό. Δε ξέρω τι να πω. Αυτή η ιστορία μας έχει τρελάνει».