Οι Survivors απόλαυσαν μακαρονάδες με θέα την Ακρόπολη (Εικόνες)
Opening Party με Dj Show του Δημήτρη Ουγγαρέζου.
Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας έκαναν πριν λίγες ημέρες οι πρώην Survivors, απολαμβάνοντας μακρονάδες με θέα την Ακρόπολη.
Lagom είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί για να περιγράψουν την «ακριβώς σωστή ποσότητα». Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο, αλλά το ιδανικό και είναι ο λόγος που πλήθος επωνύμων επισκέφθηκαν το νέο food spot με φόντο την Ακρόπολη, το “Lagom Pasta”, για να απολαύσουν ολόφρεσκα ζυμαρικά και απολαυστικά cocktails! Ένα urban pasta project,εμπνευσμένο από την Αμερικάνικη κουλτούρα και την πεντανόστιμη Ιταλική κουζίνα. Το εορταστικό κλίμα του Opening Party απογειώθηκε με το Dj Show του Δημήτρη Ουγγαρέζου
Με καταστήματα ήδη σε Γλυφάδα , Περιστέρι και Θεσσαλονίκη το “Lagom Pasta” συνεχίζει με νεα ομάδα για μία μοναδική γευστική εμπειρία , πλημμυρίζοντας με pasta cups τους δρόμους και τα στενά της Αθήνας. Το “Lagom Pasta” ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών με ταχύτητα και ποιοτική δουλειά, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά και πολύ καλές πρώτες ύλες. Ένα take away ‘’street food’’ με υψηλές τεχνικές και γεύσεις με συνεχείς νέες πινελιές από τον καταξιωμένο chef Ανδρέα Παπαδόπουλο , ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό #pastalover και να εξασφαλίζουν the best quality with low cost! Δεν πρόκειται απλώς για μια λέξη ή φράση αλλά για μια ολόκληρη στάση ζωής, για μια καθημερινότητα που ισορροπεί ανακουφισμένη από οτιδήποτε περιττό κι ανούσιο.
Ανδρέας Παπαδόπουλος-Παντελής Καλατζής-Δημήτρης Μηλιόγλου-Ελένη Τσολάκη-Δημήτρης Ουγγαρέζος-Χρήστος Ζήνας
Ανδρέας Παπαδόπουλος-Νίκος Βουρλιώτης-Κάτια Ταραμπάνκο-Τεό Κωνσταντόπουλος-Παντελής Καλατζής-Χρήστος Ζήνας
Lagom είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί για να περιγράψουν την «ακριβώς σωστή ποσότητα». Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο, αλλά το ιδανικό και είναι ο λόγος που πλήθος επωνύμων επισκέφθηκαν το νέο food spot με φόντο την Ακρόπολη, το “Lagom Pasta”, για να απολαύσουν ολόφρεσκα ζυμαρικά και απολαυστικά cocktails! Ένα urban pasta project,εμπνευσμένο από την Αμερικάνικη κουλτούρα και την πεντανόστιμη Ιταλική κουζίνα. Το εορταστικό κλίμα του Opening Party απογειώθηκε με το Dj Show του Δημήτρη Ουγγαρέζου
Με καταστήματα ήδη σε Γλυφάδα , Περιστέρι και Θεσσαλονίκη το “Lagom Pasta” συνεχίζει με νεα ομάδα για μία μοναδική γευστική εμπειρία , πλημμυρίζοντας με pasta cups τους δρόμους και τα στενά της Αθήνας. Το “Lagom Pasta” ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών με ταχύτητα και ποιοτική δουλειά, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά και πολύ καλές πρώτες ύλες. Ένα take away ‘’street food’’ με υψηλές τεχνικές και γεύσεις με συνεχείς νέες πινελιές από τον καταξιωμένο chef Ανδρέα Παπαδόπουλο , ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό #pastalover και να εξασφαλίζουν the best quality with low cost! Δεν πρόκειται απλώς για μια λέξη ή φράση αλλά για μια ολόκληρη στάση ζωής, για μια καθημερινότητα που ισορροπεί ανακουφισμένη από οτιδήποτε περιττό κι ανούσιο.