Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
Σχεδιο_χωρις_τιτλο__3__2
Lifestyle

Λαμπερό πάρτι με την Άννα Βίσση

Η Anya Yiapanis γιόρτασε τα γενέθλιά της

Ένα λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της διοργάνωσε η Αnya Υiapanis το βράδυ του Σαββάτου, με κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο τη μόδας να δίνουν το παρών . Πρόκειται για την ιδρύτρια του πρακτορείου με τεράστια επιρροή, Intrepid, και αδελφή του στιλίστα και fashion director της «βίβλου της 
μόδας», Love magazine, Πάνου Γιαπάνη. Γι’ αυτό και κορυφαίοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας της μόδας ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα και βρέθηκαν στο «Athénée», όπου πραγματοποιήθηκε το glam πάρτι.

Μεταξύ αυτών η Μαίρη Κατράντζου και ο σχεδιαστής μόδας Neil Barrett. Η βραδιά είχε φουτουριστικά installations, αστραφτερά χρώματα, μουσική και πολύ χορό. Λίγο μετά, τους καλεσμένους περίμενε μία έκπληξη, όταν η Άννα Βίσση πήρε το μικρόφωνο και τους ξεσήκωσε όλους με τη μεταδοτική της ενέργεια. Στο πάρτι βρέθηκαν, επίσης, καλεσμένοι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο ιδιοκτήτης του «Athénée» Χρύσανθος Πανάς, o Φίλιππος Τσαγκρίδης, η Σταματία Δημητρακοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια της Art Athina, ο καλλιτέχνης Γιάννης Βαρελάς, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πολλοί άλλοι.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 5 Απριλίου 2022