Μια δήλωση που μας άφησε άφωνους έκανε η Σοφία Βόσσου.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει τον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Μικρούτσικο, επειδή υποπτευόταν ότι την απατούσε.

Είπε συγκεκριμένα:

«Μου λείπει ο έρωτας, να ερωτευτώ. Δεν μπορώ τις συντροφικότητες, δηλαδή άντε να βρούμε τώρα κάποιον μην είμαστε μόνοι μας.. όχι, όχι. Θέλω να ερωτευτώ. Εγώ στον άντρα, αν μου αρέσει θα το δείξω με κάποιο τρόπο. Σπαρταράω για έναν άντρα, κλαίω, πενθώ.. Και παρακολουθήσεις έχω κάνει… τον Μικρούτσικο είχα παρακολουθήσει παλιά. Υποπτευόμουν ότι με κάποια τσιλιμπούρδιζε. Και μου λέει: “Θα πάω να πιω έναν καφέ με τον φίλο μας τον Σπύρο”, ήταν πολύ αρχές. Ντύθηκα γριά και έφυγα από τα Μελίσσια και πήγα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χειμώνας καιρός.

Είχα βάλει και μαξιλάρια για καμπούρα, είχα βαφτεί και καθόμουν έξω από τη Σόνια, σα γριά ζητιάνα. Πέρασε από μπροστά μου και δεν με κατάλαβε. Τη συγχωρώ την απιστία. Αν είναι δεσμούλης παράλληλος, όχι. Αλλά αν συμβεί κάτι και είσαι και πολλά χρόνια με τον άλλον… φρόντισε να μην κάνει ο άλλος απιστία. Έχω απιστήσει και το είπα».