Ο Τεό Νιάρχος είναι το τρίτο παιδί από τον γάμο του Φίλιππου Νιάρχου με τη Βικτόρια Γκίνες και γεννήθηκε στη Νότια Γαλλία. Τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με το διάσημο supermodel Καμίλ Ρόου.

Ο «χρυσός» κληρονόμος και εγγονός του Σταύρου Νιάρχου έχει κλειστό το προφίλ του στο Instagram αλλά η αγαπημένη του, Καμίλ Ρόου, θέλησε με αφορμή τα γενέθλιά του να μοιραστεί με τους followers της προσωπικές στιγμές μαζί του.

Η Καμίλ Ρόου δημοσίευσε 6 φωτογραφίες του αγαπημένου της Τεό Νιάρχου και ένα βίντεο όπου του χορεύει αισθησιακά φορώντας ένα σούπερ μίνι φόρεμα. «Partner in crime. Σ’ αγαπώ. χαρούμενα γενέθλια» σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram, όπου είναι δημόσιο.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:


Tο ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και δεν φωτογραφίζεται συχνά, αλλά Καμίλ Ρόου δεν αντιστάθηκε να ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες τους.

Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος

Ο αδελφός του Σταύρου και της Ευγενίας Νίαρχου και ο πρώην «άγγελος» της Victoria’s Secret είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2018.

Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος

Την ημέρα των γενεθλίων του η Καμίλ Ρόου επίσης ανέβασε μια φωτογραφία του Τεό Νιάρχος από το σπίτι του, όπου κρατάει ένα βάζο με λουλούδια.

Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα.

Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος
Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος
Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος