Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ρούλα Πατεράκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την ιδέα που της πήρε ο Δημήτρης Λιγνάδης και τη συλλογή της με τις 1.500 κούκλες.

«Βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση, άλλα ασχολούμαι με το θέατρο κυρίως. Τελευταία δέχομαι προτάσεις για την τηλεόραση. Κάποιοι που λέγονται ‘εμπορικοί’ είναι καλύτεροι από τους λεγόμενους ‘ποιοτικούς’».

Για την προσωπική της ζωή λέει

«Οι γονείς μου εγκλωβίστηκαν στον τίτλο ‘παιδί θαύμα’ που μου είχαν αποδώσει. Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν άντεχαν τόσο περιπέτεια και ανασφάλεια από έμενα και έφευγαν. Δε με ενδιαφέρει το κοινωνική παιχνίδι, να γίνω καλύτερη για να έχω τον τάδε».

Σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη για ένα διάστημα ήταν καλή. Στον ‘πελοποννησιακό πόλεμο’ μου πήρε την ιδέα μου. Δεν υπήρχε λόγος να ζητάς τον λόγο από τον Λιγνάδη, ήταν ο Λιγνάδης. Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, τον πρόσεξε».

Tης αρέσουν οι άνθρωποι με τις μάσκες

«Όλα τα μάτια των ανθρώπων ήταν όμορφα με τις μάσκες. Όταν κατέβαζαν την μάσκα έβλεπα μορφές σαν ζώα. Όταν οι άνθρωποι κατεβάζουν τις μάσκες λέω ‘αυτός μοιάζει με αλεπού, αυτός με γεράκι’, άλλες φορές μου φαινόταν ότι μοιάζει με ασβό».

H συλλογή από 1.500 κούκλες

«Έχω μία συλλογή από περίπου 1.500 κούκλες. Έχω μία βαλίτσα με γάντια, ολόκληρη συλλογή. Αυτά που φόρεσα δεν τα έχω ξαναβγάλει. Από μικρή έβγαζα χιονίστρες και φοράω από τότε γάντια».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: