Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Νταλιάνης στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» την Παρασκευή στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, τους κωμικούς ρόλους που έχει κάνει καθώς και την σύζυγο του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου την οποία γνώρισε στα τηλεοπτικά πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Νταλιάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε αυτά εδώ τα πλατό, εδώ δίπλα, γυριζόταν η σειρά «Ίχνη» και εκεί πρωτοσυναντηθήκαμε με την Μαριλίτα. Είχαμε γνωριστεί σε κάτι πρεμιέρες, αλλά λίγα πράγματα, οπότε ουσιαστικά εκεί γνωριστήκαμε και εκεί ερωτευτήκαμε. Είδαμε πως βλέπουμε τα πράγματα, τα γυρίσματα και τα σενάρια με έναν πολύ κοινό τρόπο. Υπήρξε από την αρχή μια χημεία και μια έλξη».

«Έχω παίξει και κωμικούς ρόλους, όπως σε έργο του Ντάριο Φο και το πιο ακραία και πρωτότυπο κωμικό που έχω κάνει ήταν στο θρυλικό σίριαλ «Αχ Μαρία». Ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε τον νεωκόρο της εκκλησίας και εγώ έκανα τον δράκουλα που τον δάγκωνε, τρελά πράγματα και μια εποχή αξέχαστη» συμπλήρωσε ο Γιάννης Νταλιάνης στο μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.