Στην απονομή πλατινένιου της Ζόζεφιν βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια έκανε μία από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις της με ένα αποκαλυπτικό ασημένιο σύνολο, με κουκούλα, το οποίο θύμισε πολύ αυτό της Kylie Minogue στο βίντεο κλιπ του «Can’t get you out of my head».

Ολοκλήρωσε το look της με ιδιαίτερα αξεσουάρ, ανάμεσά τους κι ένας σταυρός στο λαιμό. Όπως αποκάλυψε, το σύνολό της είναι δημιουργία του σχεδιαστή Larry Zorpidis, ενώ χρησιμοποίησε υφάσματα από την επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια της τραγουδίστριας. Μάλιστα, σε ερώτηση που της έκαναν οι δημοσιογράφοι για το αν φοράει εσώρουχο κάτω από το φόρεμα, η ίδια απάντησε απλά κάνοντας μια στροφή για να αποκαλύψει ακόμη καλύτερα τις στιλιστικές της επιλογές αλά Κιμ Καρντάσιαν.

Η νεαρή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Dj Stephan, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκαν στην απονομή πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν, με τίτλο «100%» που κυκλοφορεί από την Panik Records. Ζόζεφιν και Έλενα Τσαγκρινού, άλλωστε, διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις. Να θυμίσουμε πως η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει μαζί το τραγούδι με τίτλο «Επαφή», ενώ ο νεαρός καλλιτέχνης είναι μεταξύ των συντελεστών του δίσκου της Ζόζεφιν «100%».


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 13 Απριλίου 2022