Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Οδυσσέα Σταμούλη και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στον χρόνο και σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Δύο Ξένοι».

«Ο Αλέξανδρος Ρήγας στην αρχή, μου πρότεινε τον ρολό του Νίκου Σιδέρη», λέει ο Οδυσσέας Σταμούλης, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να συμπληρώνει από την πλευρά της:

«Ο ρόλος της Μίνας ήταν εξαιρετικά καλογραμμένος. Η Μίνα δεν ήταν συμπαθής, ήταν λίγο ξινούλα».

«Στην αρχή είχε προταθεί ο Γρηγόρης Βαλτινός για τον ρολό του Νίκου Σεργιανόπουλου, η Ελένη Κούρκουλα για τον ρολό της Μαρίνας και η Νόνικα Γαληνέα για Ντένη Μαρκορά», λένε οι ηθοποιοί και μοιράζονται αστείες στιγμές από τα γυρίσματα.

«Έχω γυρίσει με πρωινή πτήση από Θεσσαλονίκη για να κάνουμε μία σκηνή στους ‘Δύο Ξένους’, κόλλησε το γύρισμα γιατί ο Νίκος δεν είχε το κατάλληλο μποξεράκι», λέει ο Οδυσσέας Σταμούλης.

«Η σκηνή που δε θα ξεχάσω ποτέ, είναι το βαρύ ζεμπέκικο, δεν ήξερα να χορεύω, μου έδειχναν κινήσεις στον διάδρομο», λέει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Στους Δύο Ξένους τεράστια επιτυχία έκαναν η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη, δύο σπουδαίες κυρίες του θεάτρου. Η Ντίινα Κώνστα ήταν καταπληκτική στον ρολό της Ντένη Μαρκορά».

«Η σχέση μου με τον Νίκο Σεργιανόπουλο ήταν εξαιρετική, έχω μονό καλά πράγματα να θυμάμαι», λέει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.