Η Ρέα Τουτουνζή μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο αλλά και την απώλεια της μαμάς της όταν εκείνη ήταν 11 ετών.

Μετά το διαζύγιο

«Είμαι πάρα πολύ καλά, ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν σε έναν γάμο 10 χρόνια. Ήταν μια συνειδητή απόφαση και υπάρχει πάρα πολύ αγάπη μεταξύ μας, υπάρχει φιλία μεγάλη, αυτοεκτίμηση, σεβασμός», είπε.

Η απόφασή της να μην κάνει παιδί

«Βασικά δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι. Αυτό το καμπανάκι που λένε δεν το άκουσα ποτέ. Δεν το έχω μέσα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, τα αγαπώ πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι και πιο τίμιο. Υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν, επειδή τους αναγκάζει η κοινωνία να τα κάνουν για τους γονείς και μετά ταλαιπωρούνται».

11 χρονών έχασε την μητέρα της

«Ήταν πολύ δύσκολο που έμεινα χωρίς μαμά στα 11 χρόνια μου, αλλά η ζωή σου παίρνει και σου δίνει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά μου έδωσε μια γιαγιά, φίλους και φίλες που τους έχω στη ζωή μου ακόμα και σήμερα. Δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτή η απώλεια», εξομολογήθηκε η Ρέα Τουτουνζή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: