Ο Θεοχάρη Ιωαννίδη φιλοξένησε στο «Night Out» τον Γιώργος Παρτσαλάκης.. Η πρώτη συνάντηση του ηθοποιού με τον παρουσιαστή έγινε στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πέρασε από… “ανάκριση” και απάντησε σε αδιάκριτες και μη, ερωτήσεις. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε ποια ήταν η μεγαλύτερη αμοιβή που πήρε για μια τηλεοπτική δουλειά και αποκάλυψε: “40 χιλιάδες ευρώ τον μήνα”!

Στη συνέχεια ανέφερε πως η πρώτη του σεξουαλική επαφή ήταν σε ηλικία 18 ετών, ενώ για το αν έχει πάει σε οίκο ανοχής, απάντησε: “Εννοείται”!

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από τον Γιώργο Παρτσαλάκη να του πει εάν μετάνιωσε για κάτι που έκανε στη ζωή του. Τότε, ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε: “Που άνοιξα ένα εστιατόριο στον Άλιμο, το 2007 και ήταν μια εγκληματική πράξη, αλλά ήταν ένα μεράκι που το πλήρωσα πολύ ακριβά”.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, εξομολογήθηκε πως μετά το τέλος της σειράς «Η Γη της ελιάς» θέλει να αποχωρήσει από την τηλεόραση. «Έχει περάσει από το μυαλό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι στο τελευταίο μου. Είπα στον Αντρέα Γεωργίου ότι τελειώνοντας η «Γη της ελιάς» εγώ θα σταματήσω και θα πάω στο σπίτι μου, στην Κρήτη. Όσα χρόνια μου μένουν να περάσω εκεί καλά γιατί πιστεύω ότι είναι το καταφύγιο μου και η λύτρωση μου. Είμαι πλήρης!», τόνισε.