«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο της διαμέρισμα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, στο νέο της διαμέρισμα γίνονται ακόμα εργασίες φαίνεται ιδιαίτερα φωτεινό και ευρύχωρο. «Νέο σπίτι, νέα ζωή σύντομα» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στα Instagram Stories της.

Κατερίνα Καινούργιου νέο της σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Νέο σπίτι, νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου

Το σπίτι που μένει τώρα η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς και είναι ένα διαμέρισμα που έχει σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης, με κυρίαρχα χρώματα στο σαλόνι το γκρι, το εκρού, το λευκό του πάγου, cozy χαλιά και πολλά μαξιλάρια. Σίγουρα και το νέο της σπίτι στο κέντρο της Αθήνας θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Κατερίνα Καινούργιου νέο της σπίτι στο κέντρο της Αθήνας
Κατερίνα Καινούργιου νέο της σπίτι στο κέντρο της Αθήνας