Στη Μύκονο θα περάσει το Πάσχα ο βραβευμένος pastry chef  των επωνύμων
Ευάγγελος Χασιώτης  που είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις πρωτότυπες αλλά και ιδιαίτερα γευστικές δημιουργίες του, οι οποίες τον έχουν κάνει διάσημο και εκτός συνόρων.


Ο φακός του parapolitika.gr τον τσάκωσε την ώρα της άφιξής του στο νησί των ανέμων μαζί με την οικογένεια του.  Τον γιο του Δαβίδ, τη  κόρη  του  Βικτωρία και τη σύζυγο του Βασιλική.  Μάλιστα το άλλο του μισό, φροντίζει κάθε λεπτομέρεια  που αφορά την οικογένεια  του και πάντα είναι η δύναμη του ειδικά όταν είναι πιεσμένος επαγγελματικά όπως αυτή τη περίοδο με το Frati στην Κηφισιά και τη Μύκονο τα οποία και επιμελείται.  



H διαμονή τους θα γίνει στο Nimbus Mykonos, στον Άγιο Στέφανο ενώ η οικογένεια θα συναντήσει και καλούς φίλους στο νησί όπως κάθε φορά. Φυσικά θα κάνουν και τις πρώτες τους βουτιές. Ο Ευάγγελος Χασιώτης μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα πέσει με τα μούτρα στη  δουλειά καθώς έχει αναλάβει το πριβέ πάρτι πολύ γνωστού επιχειρηματία στα βόρεια προάστια.


Εκτός από πολύ καλός στη δουλειά του και εξαιρετικός στις δημιουργίες του, ο Ευάγγελος Χασιώτης ξεχωρίζει  και για τη διακριτικότητα του γι αυτό και τον επιλέγουν αρκετά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο.