Όπως έγινε γνωστό μέσα από το δελτίο Τύπου του Star, η Ζενεβιεβ Μαζαρί θα βρίσκεται στα ηνία της συμπαρουσίασης του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star, Asia Express, στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Mέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η art director του GNTM & fashion expert απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου, εξέφρασε την ανυπομονησία της για το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας.

Μάλιστα, το χαρακτήρισε ως «την απόλυτη πρόκληση». Το Asia Express σημειώνει επιτυχία σε παραπάνω από δώδεκα χώρες και θα συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι εννέα ζευγάρια αγαπημένων celebrities. Οι διαγωνιζόμενοι θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την ευρηματικότητα τους και να έχουν τεράστια αποθέματα θέλησης αφού θα τους ζητηθεί να διασχίσουν την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, με ελάχιστα χρήματα και μόνο με επίγεια μέσα!

Στην ανάρτηση της η Ζενεβιεβ Μαζαρί δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γνωστό reality μόδας. «Το GNTM συνεχίζω να το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα. Η μόνη διαφορά φέτος είναι ότι θα το απολαύσω μαζί μ΄εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπκορν, από τον καναπέ μου».