Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
1-piladakis-nafsika-survivor
Lifestyle

Μαρία Καλάβρια - Ενοχλημένος ο Πηλαδάκης με τον Ατζούν: H αναφορά στις πρώην του – Ήταν τελείως άκομψο

Ένα άκομψο σχόλιο έκανε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός στάθηκε στο γεγονός πως ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, ήταν παλιότερα σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε λάβει κι αυτή μέρος στο Survivor.

«Όχι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον ξέρω από εκεί αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι, σε παρακαλώ μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος ότι θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στο επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ» ανέφερε ο Ατζούν προκαλώντας όπως ήταν επόμενο την αμηχανία της Ναυσικάς.

Δείτε ακόμη: Survivor: Το σχόλιο του Acun στην Ναυσικά για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία είναι κολλητή φίλη του μοντέλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε πως ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ενοχλημένος με αυτά τα σχόλια.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς όταν για κάποιον λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι η δεύτερη σχέση του Κώστα Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor. Ήταν τελείως άκομψο. Νομίζω φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ reality αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί να αντέξουν όσα γίνονται εκεί μέσα.

Δείτε ακόμη: Το μήνυμα στήριξης του Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Μίλησα μαζί του. Δεν άρεσε στον Πηλαδάκη η αναφορά του Ατζούν στις πρώην. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Μπορεί ο Ατζούν να αναφέρθηκε στον Κώστα αλλά σας το λέω σίγουρα, δεν είναι φίλος του. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Την περιμένει πώς και πώς, είμαστε όλοι δίπλα της» ξεκαθάρισε η Μαρία Καλάβρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: