Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την πρόταση για παρουσίαση, τον γάμο εξπρές και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Ο ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, τα επαγγελματικά του και την παρουσίαση.

«Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο θεατρικό έργο «η επαρχία» του Μιχάλη Βιρβιδάκη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκευά. Αναφορικά με τη σειρά «η τελευταία ώρα» δεν νομίζω ότι το κανάλι στήριξε πολύ καλά αυτή την προσπάθεια. Η παράγωγη είχε κάποια θέματα τα οποία μας καθυστέρησαν και δημιουργήθηκαν και άλλα προβλήματα λόγω πίεσης χρόνου. Η παρουσίαση είναι κάτι που με ενδιαφέρει και υπάρχει μία ανάλογη πρόταση τώρα. Παλιότερα αντιμετώπιζα την παρουσίαση με μεγαλύτερο φόβο. Ήμουν νέος ηθοποιός και δεν ήθελα να μπλεχτεί το κομμάτι ηθοποιός – παρουσιαστής», ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Είχα απορρίψει πρόταση για την «Παταγονία». Θα προτιμούσα μία εκπομπή με συνεντεύξεις η ένα τηλεπαιχνίδι. Έχω σκεφτεί κάποιες φορές να εγκαταλείψω την υποκριτική. Επειδή έχω ένα κάλο feedback από το κοινό και τους συνεργάτες μου, σκέφτομαι ότι δεν αξίζει τον κόπο να παρατήσω την υποκριτική. Αν το δω βιοποριστικά, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως κάνω μία άλλη δουλειά πιο σίγουρη, άλλα ποιά δουλειά είναι σίγουρη σήμερα;», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Όταν είχα δουλέψει με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και ήθελε να σκηνοθετήσει την παράσταση και να πρωταγωνιστεί. Όποιον και αν ρωτήσεις θα σου απαντήσει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αλαζονικός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Με την πρώην σύζυγο μου γνωριζόμασταν ελάχιστα και παντρευτήκαμε. ήταν μία κίνηση υπερβολικού ρομαντισμού. Υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα έκανα ένα δεύτερο γάμο. Θέλω να γίνω μπαμπάς, άλλα με προβληματίζει η αβεβαιότητα που υπάρχει. Θα ήθελα το έτερον μου ήμισυ να έχει ένα πιο «ασφαλές» επάγγελμα. Το να πεις σε μία σχέση ότι κάνεις παιδί, ενώ ο ένας δεν έχει πολύ σταθερά οικονομικά, αυτό δημιουργεί μία ανισορροπία στο ζευγάρι», δήλωσε σχετικά με τον γάμο αλλά και την απόκτηση ενός παιδιού.

Για τα social media και την επιρροή που ασκούν στο κοινό, ο Ορέστης Τζιόβας είπε πως, «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθορίζουν επαγγελματικές καριέρες στην εποχή μας. Η δημοτικότητα πάντα έπαιζε ρόλο στα επαγγέλματα μας. Στις μέρες μας είναι πολύ πιο συγκεκριμένη από ότι ήταν πριν. Έχεις κριτήριο τους followers».

Τέλος, αποκάλυψε πώς θα περάσει τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Το καλοκαίρι θα το περάσω μάλλον δουλεύοντας σε μία δουλειά που δεν έχει σχέση με το επάγγελμα μου», κατέληξε λέγοντας.