Το βίντεο που κυκλοφορεί με τον 30χρονο άνδρα που κλότσησε ένα γατάκι και το πέταξε προς την θάλασσα στην Αιδηψό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος καταδικάζει αυτό το απερίγραπτο γεγονός, ενώ όπως έγινε γνωστό ο άντρας συνελήφθη.

Όπως ήταν επόμενο το συγκεκριμένο θέμα που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις σχολιάστηκε και μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το αποτρόπαιο βίντεο ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της.

«Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι, τα κτήνη; Αν ήμουν στο εστιατόριο και το έβλεπα στο δίπλα τραπέζι, θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι σε όλους. Και θα μου έλεγαν όλοι μπράβο. Αυτοί είναι τα ζώα. 

Τι είμαστε κατά της βίας; Δεν κατάλαβα. Ναι θα τους έλεγα ότι είναι λάθος, χαστούκι θα τους έριχνα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έλα τώρα, είναι δυνατόν;».

«Ντράπηκε και η ντροπή. Αυτοί οι άνθρωποι σε τι σπίτια έχουν μεγαλώσει; Ποιος γονιός δεν μαθαίνει στο παιδάκι του να σέβεται τα ζωάκια;» τόνισε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: