Η Μαίρη Βιτινάρος είναι ένα από τα μοντέλα που συζητιούνται για την πολυπόθητη θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM 5.

Το ριάλιτι ετοιμάζεται για την επιστροφή του και θα είναι πλήρως ανανεωμένο. Οι Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποτελούν παρελθόν ενώ επιστρέφει η Βίκυ Καγιά. Επίσης, ο Γιώργος Καραβάς θα έχει άλλο ρόλο. Δεν θα είναι μόνο ο μέντορας των παιδιών, αλλά ένας από τους τέσσερις κριτές.

Ένα από τα ονόματα που «παίζει» και βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι της Μαίρης Βιτινάρος. Πρόκειται για ακόμα μια Ελληνίδα καλλονή που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ στο εξωτερικό. Μιλάμε για ένα μοντέλο με τέλεια χαρακτηριστικά, ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια που σε μαγνητίζουν, αψεγάδιαστο δέρμα και βέβαια θανατηφόρο κορμί.

Η Βιτινάρος είναι γεννήθηκε στην Μελβούρνη στις 18 Ιουνίου του 1992, που σημαίνει ότι είναι 29 ετών και δίδυμος. Είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι παππούδες της μετανάστευσαν αρχικά εκεί. Σε πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, έκανε follow τον Γιώργο Καράβα και εκείνος την έκανε follow back, πυροδοτώντας τις φήμες που τη θέλουν στο νέο GNTM.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας, ενώ η Versace και το Ellipse Lingerie, την έχουν επιλέξει για τις συλλογές τους με μαγιό και εσώρουχα.

Πρόσφατα την είδαμε να ποζάρει για καμπάνια της Guess.
Αυτό που ονειρεύεται ήταν να γίνει αγγελάκι της Victoria’s Secret. Με ύψος 1,80 εκατ. και με juicy καμπύλες, έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο συγκεκριμένο είδος. Εννοείται της έχουν χαρίσει μια θαυμαστή καριέρα που δεν είναι εύκολο να πετύχει κανείς.