Για την προσωπική του ζωή, τα γυρίσματα με τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης του «Έτερος εγώ» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στις κόρες του.


Tα κορίτσια μου, ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου

«Δεν μιλάμε πολύ για τη δουλειά μου με τις κόρες μου, ζητάω όμως, την άποψή τους, γιατί αυτό που κάνω δεν θέλω να τις φέρει σε δύσκολη θέση. Με τη μητέρα των παιδιών μου έχω πολύ καλή σχέση, δεν θα μπορούσε να ήταν κι αλλιώς βέβαια, γιατί τα κορίτσια μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά o Σωτήρης Τσαφούλιας.

Για την Άννα Μενενάκου

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νέα του σύντροφο και όπως είπε, για εκείνον κάτι πολύ βασικό είναι η σχέση του να τα πηγαίνει καλά με τις κόρες του.
«Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της. Είναι σεξιστικό κι άδικο να λένε "η σύντροφος του Τσαφούλια". Δεν είναι αξεσουάρ μου η Άννα, εγώ είμαι δικό της», δήλωσε.

Για τις επιτυχίες που έχει σημειώσει

«Τα βραβεία είναι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, οι επιτυχίες και τα βραβεία "φυλακίζουν" τον άνθρωπο. Για εμένα τα βραβεία δεν σημαίνουν τίποτα. Το μεγαλύτερο βραβείο για εμένα είναι ότι με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο».

Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια, καμιά φορά μπορεί να γίνεται «αυστηρός» σαν σκηνοθέτης, όμως σε καμία συνεργασία του δεν έγινε κακοποιητικός.

Για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Όσο για τα γυρίσματα με τη Μαίρη Χρονοπούλου και το πρόβλημα που προέκυψε στην υγεία της λίγες ημέρες μετά, δήλωσε: «Η εισαγωγή της Μαίρης στο νοσοκομείο δεν είχε καμία σχέση με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο, 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε. Ήταν τιμή και δέος να σκηνοθετήσω τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και όλους τους ηθοποιούς της σειράς».


Για τον Μάρκο Σεφερλή

Τέλος, αναφορικά με το πρόσφατο σχόλιο του Γιάννη Κακλέα για τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας. «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του, για τον σκηνοθέτη που έκανε τη δήλωση ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία αντί για τον Μάρκο. Δεν λέει κάτι αυτό ούτε για τον Μάρκο Σεφερλή, ούτε γι' αυτόν που έκανε τη δήλωση».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Κακλέας είχε δηλώσει για τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή το νέο του τηλεοπτικό πρότζεκτ, «Super Mammy», ότι «θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι”».

Δείτε ακόμη: Γιάννης Κακλέας - Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το «Βαθύ λαρύγγι» παρά τον Σεφερλή (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: