Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο εργασιακό bullying που δέχτηκε, τον γάμο και την επιθυμία της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η ψυχή δεν φεύγει εντελώς

Η σχέση της δημοσιογράφου με την αυτοβελτίωση ξεκίνησε το 2013, όταν έχασε τον πατέρα της, με την ίδια να ψάχνει που μπορεί να πήγε. «Η ψυχή δεν φεύγει εντελώς, είναι κάπου αλλού, με μία άλλη μορφή ενέργειας», δήλωσε αρχικά.

Για το «Πάμε Πακέτο»

«Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει καθόλου. Κάτι δημιουργικό θα ήθελα να το κάνω. Φυσικά μου μιλάνε συνέχεια για το «Πάμε Πακέτο». Έχει αγγίξει πολύ τον κόσμο, νιώθω ευλογημένη που έκανα τη συγκεκριμένη εκπομπή. Νομίζω έκλεισε ο κύκλος και μου το είπε το σύμπαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δεν έχω λόγο να πιέσω τα πράγματα».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει δεχτεί εργασιακό bullying, κάτι που το αντιμετώπισε και το διαχειρίστηκε με ηρεμία.

Η κρίση που πέρασε στον γάμο

«Ήταν προτεραιότητα η οικογένειά μου πάντα. Ποτέ δεν είχα την καριέρα μου μπροστά», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Γιατί να προβάλω την προσωπική μου ζωή; Θα την εξέθετα απλώς. Φυσικά και περάσαμε κρίση στον γάμο, ανθρώπινο είναι, οι άνθρωποι αλλάζουν».

Θαυμαστής επί χρόνια

Εδώ και χρόνια ένας άνθρωπος κάθε πρωί της στέλνει στο mail της φωτογραφίες και την καλημερίζει. «Είναι πολύ γλυκό αυτό που κάνει. Δεν παίρνει απάντηση και συνεχίζει να το κάνει αυτό επί χρόνια», είπε.

Θέλω να μπει το τραγούδι στη ζωή μου

«Θα ήθελα πολύ να μπει το τραγούδι στη ζωή μου. Νιώθω σαν να θεραπεύομαι», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: