Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας.

Για την καταγωγή του μίλησε ο Edward Στεργίου: «Μεγάλωσα στην Ουκρανία και ήρθα στην Ελλάδα. Μικρός ήθελα να είμαι μελαχρινός για να μοιάζω με τα υπόλοιπα παιδιά. Η μαμά και η γιαγιά ζουν στην Ουκρανία, εκεί που είναι δεν κινδυνεύουν. Στις αρχές πέρασα ένα μεγάλο σοκ», αποκάλυψε και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν αλλάζει κοπέλες συνέχεια.

Για το πόσο βαριέται τα κομμωτήρια και τα μανικιούρ μίλησε η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Μάλιστα αποκάλυψε τον λόγο που απαντά με οικειότητα σε όποιον της μιλάει στον δρόμο: «Στο δρόμο απαντάω με οικειότητα όταν μου μιλάνε, γιατί νομίζω ότι γνωριζόμαστε και δεν τους θυμάμαι!».

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δήλωσε ότι εάν ήταν απόφαση της παρουσιάστριας να αποχωρήσει από το κανάλι τότε θα συνταχθεί μαζί της.

Για το ατύχημα που είχε στη Γαλλία μίλησε η Μαρίζα Γεωργίτση: «Με παρέσυρε αυτοκίνητο στο Παρίσι. Έκανα 10 χειρουργεία, περπάτησα μετά από δύο χρόνια». Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο πατέρας της – ο αείμνηστος ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης – επιθυμούσε η κόρη του να ακολουθήσει το επαγγελματικό του μονοπάτι. «Αν κυκλοφορούσα με μπούργκα θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη… Όταν είμαι ανάμεσα σε κόσμο ντρέπομαι», δήλωσε η Μαρίζα Γεωργίτση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: