Η ηθοποιός  Έλενα Αθανασοπούλου καταγγέλει τον σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλο, ότι την βίασε και καταθέτει μήνυση εις βάρος του.

Μιλώντας αποκλειστικά στο «Τι Λες Τώρα», η 33χρονη αποκάλυψε ότι όλα έγιναν ένα βράδυ το 2010 όταν είχαν πάει για φαγητό.

«Η πρώτη εικόνα όταν συνήλθα ήταν ότι ήταν από πάνω μου στο αυτοκίνητο αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε στην εκπομπή με τρεμάμενη φωνή.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης, παραιτήθηκε από τη θέση του ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της ηθοποιού.


Ειδικότερα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που είχε συνομιλία μαζί του τόνισε πως «ο Κώστας Κωστόπουλος μιλάει ξεκάθαρα για απειλές, για ψεύδη, για χυδαία απόπειρα συκοφάντησης και λέει ότι για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας παραιτείται από τον πολύ σημαντικό ρόλο του και από την πολύ μεγάλη επιτυχία την οποία κάνει φέτος».

Δικηγόρος Έλενας Αθανασοπούλου: «Είναι μία σοβαρότατη υπόθεση του κινήματος #MeToo»


«Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς, σύμφωνα με όσα λέει η Έλενα Αθανασοπούλου, πρόκειται για μια μήνυση στην εισαγγελία, η οποία πήγε στις αστυνομικές αρχές και θα ξεκινήσει εξέταση», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Ο Κώστας Κωστόπουλος λέει ξεκάθαρα πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: