Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-Panos-Ioannidis
Lifestyle

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Ο κριτής του MasterChef επιβεβαίωσε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιμένει παιδί αλλά για τον ερχομό του δικού του παιδιού δεν είπε λέξη

Γεννητούρια στο Master Chef

Εκτός από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας ακόμα ένας κριτής του ριάλιτι μαγειρικής μπήκε στο κλαμπ των μπαμπάδων. Ο λόγος για τον Πάνο Ιωναννίδη ο οποίος κρατά ότι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Znews» ο Πάνος Ιωαννίδης υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί την περασμένη Παρασκευή και πετάει από τη χαρά του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφήνοντας κρυφό το γεγονός ότι απέκτησε το πρώτο του παιδί με την σύντροφό του. Το φύλο του μωρού είναι αγόρι.

Η προσωπική ζωή του Πάνου Ιωαννίδη

Ο σεφ και κριτής του MasterChef σπανίως μιλάει για την προσωπική του ζωή ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε σχέση και περνάει πολύ καλά με την αγαπημένη του.

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση.

Μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη με το διαμέρισμα που στεγάζει τον έρωτά τους να βρίσκεται στα Πετράλωνα.