Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καρακάση στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Η Ρίζω των «Άγριων Μελισσών» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία της σειράς, τον σύζυγό της, αλλά και την εμπειρία της με τις διατροφικές διαταραχές.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός συμμετέχει για τρίτη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ταυτόχρονα, είχε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη με το έργο «Είμαι Χάλια», έναν μονόλογο που θα ανέβει και στην Αθήνα, ενώ παράλληλα κάνει πρόβες για μία ακόμα παράσταση με τίτλο «Εκεί που μαύρισε η πέτρα φύτρωσαν μενεξέδες».

Για την Ελένη Καρακάση οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα όμορφο ταξίδι που φτάνει προς το τέλος του.

«Ήθελα να είμαι στις «Άγριες Μέλισσες» και για αυτό δέχτηκα να αμείβομαι με λίγα χρήματα. Τη δεύτερη χρονιά και την τρίτη πήρα καλύτερα χρήματα», αποκάλυψε.

«Δεν είπα ποτέ πως θέλω να τα παρατήσω. Δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά, όταν δεν είχα το θέατρο είχα το τραγούδι και μετά ήρθε η τηλεόραση. Αντιμετώπισα δυσκολίες, έτυχε να είμαι σε παράσταση που σταμάτησε σε δυο μήνες», επισήμανε.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη γνωριμία με τον σύζυγό της: «Με τον σύζυγο μου γνωριστήκαμε σε δουλειά. Ήταν σε ένα συγκρότημα και πήγα να με ακούσουν. Με τον σύζυγό μου γίναμε φίλοι και μετά ήρθε το αίσθημα. Είναι ο καλύτερος μου φίλος, έχουμε περάσει κρίση, είμαστε μαζί 20 χρόνια», τόνισε.

Όσον αφορά στην καθηλωτική συνέντευξη της Ζέτας Δούκα, που άνοιξε τον δρόμο για τις καταγγελίες κακοποιητικών συμπεριφορών στο θέατρο, είπε ότι ήταν «γροθιά στο στομάχι».

«Ήταν μία συγκλονιστική στιγμή, το λέω και ανατριχιάζω. Ξέρω την Ζέτα, τι καλό παιδί και ντόμπρα είναι, ήξερα και τα περιστατικά όταν συνέβαιναν με τον σκηνοθέτη. Ήταν ακριβώς αυτό το συναίσθημα, αυτό που λες… “το λέει!”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Ελένη Καρακάση μίλησε και για την εμπειρία της με τις διατροφικές διαταραχές.

«Ήμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, σταμάτησα να τρώω. Έτρωγα μία ντομάτα και ένα αγγούρι, με έβλεπα στον καθρέφτη και με έβλεπα 100 κιλά… Έχω κάνει ό,τι κακό υπάρχει, με έσωσε ότι δεν μπορώ να προκαλέσω εμετό. Έπεσαν όλες μου οι βιταμίνες, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου. Κουνήθηκε το μυαλό μου και ισορρόπησα. Τώρα είμαι στην κλιμακτήριο και προσέχω», δήλωσε καταλήγοντας.