Με το τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» που ερμηνεύει η Δήμητρα Μπουλούζου δίνεται συνέχεια στα επιτυχημένα τραγούδια από το soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφει ο Νίκος Τερζής την μουσική ενώ οι στίχοι είναι του Γιάννη Κότσιρα. Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από Panik Oxygen.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, ερμηνεύει ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, γεμάτο με τις θύμησες του παλιού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και μοντέρνα ενορχήστρωση.

Το «Πέτρινη Καρδιά», που ακούστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που μεταδόθηκε από τον Alpha την Τρίτη 10 Μαΐου, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και ατμοσφαιρικό μουσικό βίντεο.

Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον Νικηφόρο στην επιτυχημένη σειρά, έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του, βιώνοντας την αδικία, την προδοσία και την εγκατάλειψη. Ο «Νικηφόρος» ξεσπά και χορεύει το «Πέτρινη Καρδιά», ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο - τελετουργία μεταξύ ζωής και θανάτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: