Ο Χρήστος Αντωνιάδης είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς κρατάει την ποιότητα και την ταυτότητά του µέχρι και σήµερα. Οι νυχτερινές εµφανίσεις του στο «Εν Μοσχάτω» συνεχίζονται µε µεγάλη επιτυχία κάθε Παρασκευή, ενώ ο ίδιος στη συνέντευξη που µας παραχώρησε ήταν ευθύς και ξεκάθαρος.

Ο δηµοφιλής ερµηνευτής, µε τις µεγάλες επιτυχίες του χθες και του σήµερα, δηλώνει πως «υπάρχουν βραδιές που µετά τον χορό ο κόσµος δεν φεύγει. Κάθεται µέχρι πολύ αργά και έχει διάθεση να τραγουδήσει. Εκεί πάνω ρίχνεις µερικά κλασικά τραγούδια και τραγουδάει όλο το µαγαζί, γίνεται µια µυσταγωγία. Ξέρεις τι ωραίο που είναι;

Θυµίζει παλιές, καλές εποχές 90s ώρες-ώρες», τόνισε, ενώ παραδέχθηκε πως, «αν προκύψει πάλι κάποια µεγάλη πίστα, φυσικά και θα το υποστηρίξω όσο καλύτερα µπορώ, αλλά εκεί είναι ένα άλλο πράγµα.

Αλλωστε, εγώ από τέτοιους χώρους ξεκίνησα». Η καριέρα του απογειώθηκε µε την εµφάνισή του στους «∆ύο ξένους» στο Mega, όπου συµµετείχε σε τρία επεισόδια. Αυτό του άλλαξε τη ζωή.

«Ηταν µια ευτυχής συγκυρία τότε και µε πολλή χαρά το δέχτηκα. Είχα ήδη παίξει σε µια άλλη σειρά του Mega, στο “Εµείς κι εµείς”, και η χαρά ήταν τεράστια, γιατί το είχα δηλώσει σε συνέντευξη ότι θέλω να παίξω. Το όνειρό µου ήταν καριέρες σαν του Σινάτρα, του Ελβις, τέτοιες καριέρες – εντάξει, τώρα στο Ελλαδιστάν χλωµό, αλλά ως παιδί και εγώ έκανα όνειρα. Την ηθοποιία τη χαιρόµουν όσο δεν µπορείς να φανταστείς και, όταν τα επεισόδια ολοκληρώθηκαν, απέκτησα µεγάλη δηµοσιότητα. Με ρωτάνε πολλές φορές: “Πληρωθήκατε για τους ‘∆ύο ξένους’;”. Προφανώς όχι µε λεφτά, αλλά όλη µου η καριέρα οφείλεται εν πολλοίς και σε αυτά που τραγούδαγα, αλλά και στη συµµετοχή µου σε αυτό το σίριαλ, οπότε η πληρωµή µου ήταν τεράστια», αποκάλυψε.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής εξήγησε πως «αν αυτό που συνέβη εδώ µε τους “∆ύο ξένους” είχε συµβεί σε µια αντίστοιχη σειρά στην Αµερική, σίγουρα θα είχα κάνει µια τεράστια καριέρα και σαν ηθοποιός, γιατί θα είχαν βρεθεί 10-15 γραφεία µε µάνατζερ και θα θέλανε να το πουλήσουν το προϊόν αυτό, αφού έχει πέραση στη νεολαία της εποχής».

Μπορεί να µην έκανε καριέρα ως ηθοποιός, όµως δεν παραπονιέται, αφού νιώθει ευτυχισµένος για την πορεία που πήρε αργότερα η καριέρα του στο τραγούδι.

«Απογειώθηκα επαγγελµατικά, δούλεψα στα καλύτερα νυχτερινά µαγαζιά και οικονοµικά ήµουν εντάξει, δεν είχα κανένα θέµα. ∆εν παραπονιέµαι, απλώς το άλλο µετερίζι, αυτό της ηθοποιίας, θα µπορούσε να είχε εξελιχθεί λίγο καλύτερα, εάν υπήρχε εδώ µια βιοµηχανία λίγο πιο ανεπτυγµένη όσον αφορά την προώθηση των καλλιτεχνών», κατέληξε.