Ο Κώστας Κρομμύδας παρουσίασε το νέο του βιβλίο, με τον ίδιο να αναφέρει ότι «Δεν έχω σταματήσει να είμαι ηθοποιός. Μου λείπει ένα καλό σίριαλ, μου λείπει μια καλή πρόταση».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου δήλωσε ότι «Για εμένα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου επαγγελματικά. Δε μου λείπει η παρουσίαση, το ρεπορτάζ με έκανε καλύτερη δημοσιογράφο».

Η Μαρία Νικόλτσιου παραδέχτηκε ότι «Ήμουν υπεπροστατευτική μαμά, αλλά τώρα τα παιδιά είναι πολύ μεγάλα».

O Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την ψυχανάλυση που κάνει μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Κυψέλη». «Κάνω 6-7 χρόνια ψυχανάλυση, πηγαίνω ακόμα», είπε ο τραγουδιστής, ενώ αναφερόμενος στην πατρότητα σημείωσε ότι «Με το που κάνεις παιδιά είναι σα να σου βάζουν ένα τσιπάκι και να σου λένε “δες τι έκαναν οι γονείς σου”. Ήθελα να λύσω τα θέματά μου για να μη τους τα μεταφέρω».

Η Βίκυ Μιχαλονάκου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων σχολίασε τα τηλεοπτικά προγράμματα, και μίλησε για τη γνωριμία της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά και γιατί… διέγραψε τον Αλέν Ντελόν. «Υπάρχουν τηλεπαρουσιαστές και τηλεπερσόνες που μεταφέρουν την κατάθλιψή τους στο πλατό», είπε η δημοσιογράφος. «Μου έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook ο Αλέν Ντελόν, δεν το πίστευα, πήρα στην πρεσβεία. Του έστειλα μήνυμα και μου είπε ότι ψάχνει προσωπικότητες και τον διέγραψα», συνέχισε. Τέλος, αναφερόμενη στη γνωριμία της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, σημείωσε ότι «Έκανα συνέντευξη στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά δεν έστειλε συνεργείο η ΕΡΤ γιατί είχε πάει σε μία λαϊκή τραγουδίστρια».

Η Μπέττυ Μαγγίρα κάθησε στον καναπέ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 11/05/2022. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλώντας για τη δυσκολότερη στιγμή που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον τηλεοπτικό «αέρα» αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της. «Το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς, πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η αδελφή του Mad Clip, Άσπα, μίλησε στο Νίκο Μουτσινά για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, λέγοντας ότι «Ο αδελφός μου θα μου έλεγε να είμαι ο εαυτός μου».

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου από τον «αέρα» της εκπομπής της, πέταξε σπόντες για συναδέλφους της, αναφέροντας ότι «Υπάρχουν συνάδελφοι που κάνουν hashtag, αλλά μας παρακολουθούν. Θέλετε να αρχίσω να μιλάω; Δε θέλετε. Είναι καλό να υπάρχει ένας σεβασμός», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: